Returer

Returer og reklamasjoner

Når du handler på Caliroots har du alltid 30 dager full returrett (pengene tilbake). Observere att det rekker med å gi beskjed til oss at du vil unytte din angrerett innom 30 dager fra den dagen du har mottatt pakken. Gjeller ikke ved kjøp av undertøy eller badeklær. Bytte: dessverre kan du ikke endre produktet ditt (fordi lagerbalansen endres for fort) uten å måtte legge inn en ny ordre umiddelbart og gi en vanlig avkastning på den andre.

Noter at varen å til og med forpakningen må være i uforandret tilstand. Ingen etiketter eller lignende får settes direkte på sko kartongen ved en retur, du må bruke ytre innpakning. Blir kartongen skadet ved retur til oss tar vi ut en avgift på minst 20% av varens verdi eller 300 NOK. Keps får ikke sendes i brev, men må sendes til oss i kartong da det er viktig att formen ivaretas.

Har du spørsmål om din vare eller ditt kjøp, kan du ringe eller e-maile oss så hjelper vi deg.

Vi følger Konsumentverkets regler og riktelinjer for e-handel (mer info her).
 

Returnere varer

Fyll ut returskjemaet og legg den sammen med varen / ene som skal returneres. Pakk produktene godt inn med egen boks/pose eller bruk den samme forpakningen som varene kom i. Sett fast den vedlagte returetiketten på utsiden av pakken og ta det med til din nærmeste Bring kontor.

Noter at varen å til og med forpakningen må være i uforandret tilstand. Ingen etiketter eller lignende får settes direkte på sko kartongen ved en retur. Blir karton gen skadet ved retur til oss tar vi ut en avgift på minst 20% av varens verdi eller 300 NOK. Keps får ikke sendes i pose, men må sendes til oss i kartong da det er viktig att formen ivaretas.

Skriv ordrenummeret på utsiden av din returpakke da det kan hjelpe til en fortere returhåndtering. Ved all kontakt angående retur/forespørsler, skriv ditt ordrenummer i emnefeltet i e-mail til oss.

Vi sender deg en e-post så fort vi har mottatt din retur. Tilbakebetalingen/oppdatering av fakturaen sker1-5 hverdager etter at du har mottatt retur bekreftelsen via e-posten. Observer at under høy belastning kan retur håndteringen ta opp mot 14 dager.REGISTRER RETUR
 

 

Garanti/Reklamasjon

Eventuelle garantier eller reklamasjoner må meddeles via e-post ([email protected]) eller via telefon på +468-72 00 797 før retur. Retur får ikke skje før en avtale med Caliroots har gjennomførts. I visse fall kan ett fotografi rekke, hvilket betyr at vi vil ha en korrespondens før garantisaken settes i bruk.
Vi følger Konsumentkøperlagen og vil du lese mer om hvilke regle som gjelder, besøk www.konsumentverket.se. Vi kommer til å følge Allmänna reklamationsnämndens rekommandasjoner ved eventuelle tvister.

 

Tilbakebetaling

Om du har returnert hele din ordre kommer vi til å tilbakebetale deg beroende på hva du har betalt med men vi drar av returfrakten på 59 NOK om du har bruker vår returfraktseddel.   Kredittkorts kjøp og PayPal:
Om du returnerer en ordre eller deler av en ordre som du har handlet via kredittkort eller PayPal behøver du ikke å sende med noe kontonummer da tilbakebetalingen skjer til samme konto ble brukt i kjøpet.

Fakturakjøp:
Har du valgt å betale via Faktura eller Konto justerer vi ordrebeløpet samt e-mailer deg en oppdatert faktura med det nye beløpet. Om du allerede har betalt din faktura kommer vi til å gjøre en tilbakebetaling til Svea som da betaler dette videre tilbake til deg. Kontakt Svea Ekonomi for mer spørsmål.

Uavhentede pakker:
Du har 14 dager på deg å hente ut din pakke hos postkontoret. Om du ikke henter ut pakken innom denne tiden returneres pakken til oss. For uavhentede pakker drar vi av 300 NOK for frakt og administrasjonsavgifter på summen du skal få tilbake.