Kontakt

Please select topic in the dropdown menu below.

Vi kan ikke endre noe i din ordre etter at du har lagt inn en bestilling. Ønsker du en annen størrelse, modell, farge eller lignende, ber vi deg vennligst om å legge inn en ny bestilling, alternativt benytte deg av din retur- og bytterett. Det er derfor ekstra viktig at du ser igjennom ordren din og passer på at du er fornøyd med din bestilling før du bekrefter kjøpet ditt.
På grunn av risiko for bedrageri kan du bare bestille en ordre til det landet du befinner deg i dersom du vil betale med kort eller faktura. Om du i stedet benytter deg av betalingsmåten PayPal, er det imidlertid ikke noe problem.
Legger du inn bestillingen din på hverdager innen kl. 16.00, sendes den fra vårt lager samme dag. Har du lagt inn ordren din etter kl. 16.00 på en fredag eller i helgen, sendes den ut påfølgende mandag. Les gjennom informasjonen om våre ulike leveringsmetoder, så finner du kanskje svaret på ditt spørsmål der. Vi leverer til hele verden, og derfor har vi en rekke ulike fraktalternativer og samarbeidspartnere. Se på alternativet som gjelder akkurat ditt land for å finne ut hva som gjelder for deg!
Ved stor pågang kan behandlingen av returer og bytter av og til ta opptil 14 dager fra vi har mottatt din ordre. Så fort din retur er håndtert, mottar du en mail som bekrefter dette.
Vi kan ikke legge til en rabattkode på en ordre som allerede er laget på grunn av tekniske hindringer. Derfor er det ekstra viktig at du sørger for at koden er blitt lagt til og at rabatten er trukket fra før du godkjenner din bestilling. Har du lagt inn en ordre uten å lykkes med å få rabatten, kan du forsøke å avbryte ordren din. I ordrebekreftelsen ser du hvordan du skal gå frem.
For at vi på best mulig måte skal kunne håndtere din reklamasjon, ber vi deg vennligst om å sende med bilder på produktenes helhetstilstand, skaden eller produksjonsfeilen. På den måten kan vi raskt ved hjelp av produsenten se over din reklamasjon.
Vi har en størrelsesguide som du får fram i en rullemeny med mer detaljert informasjon om akkurat det produktet du ser på. Der kan du se hva de europeiske størrelsene tilsvarer i US, UK, CM og lignende.
Informasjon om våre releaser og restocks får du alltid via våre nyhetsbrev og sosiale medier. Følg oss på Instagram @calirootsstore og meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert.

Påkrevde felter


Det er lettest å kommunisere med oss via mail:
 

[email protected]


Kundetjeneste handterer ingen fakturer eller betalinger. Fakturaspørsmål henvises til Svea.

Telefon: 21 54 24 00
Web: www.svea.com

Firma info
Californian Roots AB
Registration number: 5566567086